INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

Nr. 1/2/58/07.02.2011
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
07.02.2011
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că începând cu ora 14.35, circulaţia trenurilor între staţiile Bucureşti Nord şi Pajura a fost reluată în condiţii normale de trafic, după ce la ora 12.30 deranjamentul a fost remediat în proporţie de 90%.
Vă reamintim că, în această dimineaţă, trenurile care aveau ca staţie de plecare sau punct final de călătorie Gara de Nord au înregistrat întârzieri deoarece, în cursul nopţii de duminică spre luni, persoane necunoscute au tăiat 8 cabluri de la instalaţiile de semnalizare şi au furat aproximativ 20 m de cablu, de pe secţia sus-amintită.
În urma acestui deranjament produs la instalaţiile de semnalizare, circulaţia trenurilor s-a desfăşurat la cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale, pe toate secţiunile afectate (Bucureşti Nord - Pajura, Bucureşti Nord - Griviţa, intrare/ieşire Depoul Bucureşti Călători).
Astfel, în intervalul orar 02.30-14.35, 55 de trenuri au înregistrat, în medie, întârzieri de 39 min/tren la sosire sau îndrumare în/din Gara de Nord, iar 16 garnituri de călători au fost anulate. Călătorii afectaţi de aceste anulări au fost direcţionaţi la trenurile următoare aflate în circulaţie.
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze călătorilor pentru diconfortul creat de acest deranjament, şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop remedierea situaţiei în scurt timp şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă.
Åžef birou
Oana Brânzan
 

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA