Nr. 1/2/59/08.02.2011

COMUNICAT DE PRESĂ‚
08.02.2011

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că în perioada 9 - 25 februarie, pe anumite secţii de circulaţie de pe raza regionalelor CF Braşov, Iaşi şi Timişoara, se vor efectua lucrări de reparaţii curente la infrastructura feroviară, după cum urmează:

Regionala CF Braşov/9-25 februarie
În perioada 9-25 februarie se vor executa lucrăride reparaţii curente la linia de cale ferată între staţiile Turnişor - Cristian Sibiu, intervenţie care presupune închiderea liniei în perioada menţionată, cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică între orele 09.10-12.45.În acest intervaltrenurile 1821-1 şi 1813-2 se anulează pe relaţia Vinţu de Jos – Sibiu şi vor circula între Timişoara Nord – Vinţu de Jos şi retur.

Regionala CF Iaşi/14-22 februarie
În a doua jumătate a lunii februarie (14-22 februarie) se vor executa lucrări de înlocuire a traverselor pe patru viaducte situate între staţiile Larion şi Silhoasa, la Km 39+202, 39+753, 40+430 şi 40+753, intervenţie care presupune închiderea liniei curente în perioada menţionată, zilnic între orele 07.00 – 11.05. În acest intervaltrenurile 5701 şi 5704 vor circula doar pe relaţia Suceava – Vatra Dornei, respectiv Vatra Dornei – Suceava.

Regionala CF Timişoara/ 15 februarie
În ziua de 15 februariese vor executa lucrăride reparaţii curente la linia de contact în staţia CF Simeria, lucrare care presupune scoaterea de sub tensiune a liniei de contact. Astfel, în această zi, în intervalul orar 9.20 - 10.40, trenurile 2301 şi 2306 vor circula doar pe relaţia Teiuş - Orăştie.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre graficul de circulaţie a trenurilor respective la staţiile şi agenţiile CFR locae sau la numărul de telefon 021/9521.

Åžef birou,
Oana Brânzan