Nr. 1/2/73/23.02.2011

23 februarie 2011

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că la ora 14.35 circulaţia trenurilor pe relaţia Ciulniţa - Lehliu a fost reluată în condiţii normale de trafic.

Traficul feroviar pe relaţia Ciulniţa - Lehliu a fost întrerupt în cursul dimineţii, din cauza vremii nefavorabile şi a vântului foarte puternic care a rupt linia de contact, iar toate trenurile de călători înscrise în grafic pe relaţia Bucureşti-Constanţa şi retur au fost dublate de locomotive diesel între staţiile sus-menţionate. Începând cu ora 14.35 circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii normale, trenurile circulând cu locomotive electrice.
Menţionăm că dublarea trenurilor de călători cu locomotive diesel s-a realizat şi între staţiile Fundulea – Lehliu, în intervalul orar 13.15 – 15.00, tot din cauza vântului foarte puternic, care a produs fluctuaţii de tensiune în linia de contact.
În acest moment toate cele 8 trenuri de călători (P 8011, R 682, P 8034, P 8022-1, P 8031, Acc 1822-1, R 681 şi P 8013) circulă în condiţii normale de trafic pe relaţia Bucureşti – Constanţa, dar vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 50 şi 230 minute.
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.
Åžef birou
Oana Brânzan