INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

Nr. 1/2/74/24.02.2011
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Focşani - Rm. Sărat este întreruptă din cauza unui incediu produs la podul rutier (localitatea Dumbrăveni) care traversează calea ferată, între staţiile Sihlea şi Gugeşti.
Reprezentanţii Regionalei CF Galaţi au anunţat Poliţia Rutieră, Poliţia Transporturi Feroviare şi Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă care în acest moment se află la faţa locului pentru a interveni în stingerea incendiului.
Menţionăm că în momentul izbucnirii incendiului la podul rutier niciun tren nu se afla în circulaţie. Până la finalizarea operaţiunilor de stingere a incendiului şi de verificare a suprastructurii podului rutier trenurile de călători, aflate în trafic, vor fi oprite în staţii feroviare adiacente, respectiv Rm. Sărat, Sihlea sau Gugeşti.
Trenul R 751 care circulă pe relaţia Bucureşti Nord - Suceava a fost oprit în staţia Rm Sărat, de la ora 13.30.
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de autorităţile locale şi de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.
Åžef birou
Oana Brânzan

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA