Nr. 1/2/75/24.02.2011

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Focşani - Rm. Sărat a fost reluată în condiţii de siguranţă începând cu ora 15.05.

Vă reamintim că traficul feroviar pe relaţia Focşani - Râmnicu Sărat a fost întrerupt, în intervalul orar 12.30 – 15.00, din cauza unui incendiu produs la podul rutier (din localitatea Dumbrăveni) care traversează calea ferată, între staţiile Sihlea şi Gugeşti. Cinci trenuri de călători (P 5108, R751, P 5010, R 661 şi trenul 14003) au staţionat în gările adiacente, acestea urmând a ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 15-150 de minute.
Menţionăm că în momentul izbucnirii incendiului la podul rutier niciun tren nu se afla în circulaţie. Până la finalizarea operaţiunilor de stingere a incendiului şi de verificare a suprastructurii podului rutier, trenurile de călători au fost oprite în staţiile feroviare adiacente, respectiv Râmnicu Sărat, Sihlea sau Gugeşti.
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de autorităţile locale şi de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.
Åžef birou
Oana Brânzan