INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

Nr. 1/2/105/22.03.2011
COMUNICAT DE PRESĂ‚
22.03.2011
 
Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară între staţiile Crivina şi Brazi a fost reluată în condiţii normale de trafic începând cu ora 16.00, pe firul I, iar de la ora 18.33 şi pe firul II.
Vă reamintim că în intervalul orar 12.30-14.00, circulaţia feroviară a fost închisă pe relaţia Crivina - Brazi (ambele fire de circulaţie), după ce persoane necunoscute au sustras mai multe componente din ansamblul de susţinere a liniei de contact. Din cauza acestui incident, toate trenurile de călători care se aflau în grafic în intervalul orar menţionat au fost oprite în staţiile adiacente. După remedierea parţială a defecţiunii (ora 14.00), trenurile de călători au circulat pe firul II tractate cu locomotive Diesel.
În urma acestei defecţiuni, remediată integral la ora 18.33 (parţial la ora 14.00, pe firul II), 14 trenuri de călători au ajuns la destinaţie cu întârzieri de maximum 60 de minute/tren.
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.
Åžef birou,
Oana Brânzan

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA