INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

Nr. 1/2/159/20.04.2011
 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
20.04.2011
 
Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că trenurile de călători circulă tractate cu locomotive Diesel între staţiile Lehliu şi Săruleşti, după ce persoane necunoscute au tăiat şi sustras linia de contact.
Până la remedierea în totalitate a defecţiunii şi repunerea liniei de contact sub tensiune pe firul II, trenurile de călători vor circula, pe distanţa Lehliu – Săruleşti, tractate cu locomotive Diesel. Menţionăm că traficul feroviar, între cele două staţii, se realizează doar pe firul II, firul I fiind închis pentru lucrări de reabilitare.
Echipele speciale de intervenţie, prezente la faţa locului, desfăşoară operaţiuni de remediere a defecţiunii la linia de contact, astfel încât trenurile să poată circula în zona respectivă în condiţii normale de trafic.
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru diconfortul creat de acest eveniment, şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop remedierea situaţiei şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă.
Åžef birou,
Oana Brânzan

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA