Nr. 1/2/159/20.04.2011

COMUNICAT DE PRESĂ‚
20.04.2011

Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că trenurile de călători circulă tractate cu locomotive Diesel între staţiile Lehliu şi Săruleşti, după ce persoane necunoscute au tăiat şi sustras linia de contact.
Până la remedierea în totalitate a defecţiunii şi repunerea liniei de contact sub tensiune pe firul II, trenurile de călători vor circula, pe distanţa Lehliu – Săruleşti, tractate cu locomotive Diesel. Menţionăm că traficul feroviar, între cele două staţii, se realizează doar pe firul II, firul I fiind închis pentru lucrări de reabilitare.
Echipele speciale de intervenţie, prezente la faţa locului, desfăşoară operaţiuni de remediere a defecţiunii la linia de contact, astfel încât trenurile să poată circula în zona respectivă în condiţii normale de trafic.
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru diconfortul creat de acest eveniment, şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop remedierea situaţiei şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă.
Åžef birou,
Oana Brânzan