INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

 
 
Comunicat de Presă
30 aprilie 2011
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă s-au desfăşurat lucrări de înlocuire a celui mai solicitat macaz din Gara de Nord, macaz care permite circulaţia a peste 80% din trenurile care intră şi ies din Bucureşti Nord.
 
Lucrările de înlocuire şi recentralizare a macazului în instalaţie a fost finalizată la ora 7.45, iar circulaţia trenurilor se desfăşoară în prezent în condiţii normale atât la sosire, cât şi la intrare în Gara de Nord.
 
Până la ora 7.45, 15 trenuri au înregistrat în total întârzieri de 580 de minute.
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.
 
 
Åžef birou
Oana Brânzan

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA