Nr. 1/2/203/13.05.2011

COMUNICAT DE PRESĂ‚
13.05.2011

Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA organizează licitaţie deschisă pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii curente la linia de cale ferată, în vederea ridicării restricţiilor de viteză şi creşterea vitezei de circulaţie, pe trei intervale de staţie, aflate pe raza de activitate a Regionalei CF Craiova.

Lucrările de reparaţii curente, care au scop principal ridicarea restricţiilor şi sporirea vitezei de circulaţie a trenurilor, se vor desfăşura pe intervalele de staţie: Câineni – Valea Mărului (km 354+200 – km 361+700), Craiova – Cernele (firul I, km 254+421-km 258+100) şi Filiaşi – Turceni.
Durata de valabilitate a contractului este de 3 luni de la atribuire, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Valoarea estimată a achiziţiei este de 453.000lei fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri de la bugetul de stat. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 31.05.2011, ora 10.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Craiova.

Åžef birou
Oana Brânzan