INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

Nr. 1/2/202/13.05.2011
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
13.05.2011
 
Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA organizează 5 licitaţii deschise pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la instalaţiile de semnalizare feroviară, pe raza a 4 regionale de cale ferată - Craiova, Bucureşti, Constanţa şi Braşov.
 
Reparaţii curente la reţeaua de cabluri în 20 staţii de cale ferată, aflate pe raza Regionalei CF Craiova (Motru Est, Bujoreni, Dăeşti, Călimăneşti, Atârnaţi, Rădoeşti, Radomireşti/Drăgăneşti, Bradu de Sus, Stolnici, Tg. Jiu, Pietrele Albe, Cărbuneşti, Tânţăreni, Rovinari, Plopşoru, Turburea/Bibeşti, Parângu, Meri şi Lainici. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 6 luni de la atribuirea contractului, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Valoarea estimată a achiziţiei este de 936.000lei fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 30.05.2011, ora 10.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Craiova.
 
Reparaţii curente la reţeaua de cabluri în 2 staţii de cale ferată (Mogoşoaia şi Voluntari) şi pe 4 secţii de circulaţie (Mogoşoaia – Baloteşti, Pajura – Mogoşoaia, Mogoşoaia – Otopeni şi Otopeni - Voluntari) aflate pe raza Regionalei CF Bucureşti.
Termenul de finalizare a lucrărilor este de 60 de zile de la atribuirea contractului, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Valoarea estimată a achiziţiei este de 242.000lei fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 26.05.2011, ora 10.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Bucureşti.
 
Reparaţii curente la instalaţiile de asigurare (tip SBW) a macazelor şi semafoarelor în staţia Baia Dobrogea
Termenul de finalizare a lucrărilor este de 60 de zile de la data atribuirii contractului, iar criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Valoarea estimată a achiziţiei este de 120.520lei fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 24.05.2011, ora 10.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Constanţa.
 
Reparaţii curente la instalaţiile de centralizare electrodinamică (CED) în staţia Babadag
Termenul de finalizare a lucrărilor este de 60 de zile de la data atribuirii contractului, iar criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Valoarea estimată a achiziţiei este de 158.660lei fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 26.05.2011, ora 10.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Constanţa.
 
Reparaţii capitale la instalaţiile de centralizare electrodinamică (CED) în staţia Siculeni
Termenul de finalizare a lucrărilor este de 75 de luni de la data atribuirii contractului, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Valoarea estimată a achiziţiei este de 2.032.800lei fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 25.05.2011, ora 09.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Braşov.
Valoarea totală estimată pentru lucrările de reparaţii curente şi capitale la instalaţiile feroviare este de 3.489.980 lei, fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată de la bugetul de stat.
 
Åžef birou
Oana Brânzan

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA