Nr. 1/2/202/13.05.2011

COMUNICAT DE PRESĂ‚
13.05.2011

Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA organizează 5 licitaţii deschise pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la instalaţiile de semnalizare feroviară, pe raza a 4 regionale de cale ferată - Craiova, Bucureşti, Constanţa şi Braşov.

Reparaţii curente la reţeaua de cabluri în 20 staţii de cale ferată, aflate pe raza Regionalei CF Craiova (Motru Est, Bujoreni, Dăeşti, Călimăneşti, Atârnaţi, Rădoeşti, Radomireşti/Drăgăneşti, Bradu de Sus, Stolnici, Tg. Jiu, Pietrele Albe, Cărbuneşti, Tânţăreni, Rovinari, Plopşoru, Turburea/Bibeşti, Parângu, Meri şi Lainici. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 6 luni de la atribuirea contractului, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Valoarea estimată a achiziţiei este de 936.000lei fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 30.05.2011, ora 10.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Craiova.

Reparaţii curente la reţeaua de cabluri în 2 staţii de cale ferată (Mogoşoaia şi Voluntari) şi pe 4 secţii de circulaţie (Mogoşoaia – Baloteşti, Pajura – Mogoşoaia, Mogoşoaia – Otopeni şi Otopeni - Voluntari) aflate pe raza Regionalei CF Bucureşti.
Termenul de finalizare a lucrărilor este de 60 de zile de la atribuirea contractului, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Valoarea estimată a achiziţiei este de 242.000lei fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 26.05.2011, ora 10.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Bucureşti.

Reparaţii curente la instalaţiile de asigurare (tip SBW) a macazelor şi semafoarelor în staţia Baia Dobrogea
Termenul de finalizare a lucrărilor este de 60 de zile de la data atribuirii contractului, iar criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Valoarea estimată a achiziţiei este de 120.520lei fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 24.05.2011, ora 10.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Constanţa.

Reparaţii curente la instalaţiile de centralizare electrodinamică (CED) în staţia Babadag
Termenul de finalizare a lucrărilor este de 60 de zile de la data atribuirii contractului, iar criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Valoarea estimată a achiziţiei este de 158.660lei fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 26.05.2011, ora 10.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Constanţa.

Reparaţii capitale la instalaţiile de centralizare electrodinamică (CED) în staţia Siculeni
Termenul de finalizare a lucrărilor este de 75 de luni de la data atribuirii contractului, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Valoarea estimată a achiziţiei este de 2.032.800lei fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 25.05.2011, ora 09.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Braşov.
Valoarea totală estimată pentru lucrările de reparaţii curente şi capitale la instalaţiile feroviare este de 3.489.980 lei, fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată de la bugetul de stat.

Åžef birou
Oana Brânzan