BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL
Nr:1/2/216/20.05.2011

COMUNICAT DE PRESĂ‚
20.05.2011

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe secţia Deda - Ciceu este întreruptă după ce locomotiva unui tren de marfă, care aparţine unui operator feroviar privat, a deraiat la ieşirea din staţia Gheorgheni. În acest moment 5 trenuri de călători sunt oprite în staţii de cale ferată adiacente.
La faţa locului este aşteptată comisia de cercetare a AFER,care va stabili cauza exactă a deraierii., precum şi echipele de intervenţie din cadrul Regionalei CF Braşov care vor efectua operaţiuni de repunere pe şină locomotivei.
Până la remedierea situaţiei, 5 trenuri de călători au fost oprite în staţiile adiacente:
-         P 4014 care circula pe relaţia Reghin – Braşov este oprint în Lazărea
-         P 4013 care circula pe relaţia Izvorul Olt – Tg. Mureş este oprint în Gheorghieni
-         Acc 1973 care circula pe relaţia Tg. Mureş - Galaţi este oprint în Ditrău
-         R 542 care circula pe relaţia Tg. Mureş - Braşov este oprint în Topliţa
-         P 4015 care circula pe relaţia Braşov - Tg. Mureş este oprint în Chileni
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzirile acumulate în parcurs, în staţiile şi agenţiile CFR centrale şi locale.
Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop redeschiderea traficului şi pe firul I, în cel mai scurt timp, şi desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.
BIROUL DE PRESĂ‚ CFR SA

DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA