INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

Nr. 1/2/ 256 /07.06.2011
 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
07.06.2011
 
Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în această dimineaţă, persoane necunoscute au furat linia de contact şi ancorele, între staţiile Pantelimon şi Pasărea.
 
La ora 7,10 a fost îndrumată, pentru verificarea liniei curente Pantelimon şi Pasărea, o drezină motor care a constatat că la km 19+900, pe ambele fire de circulaţie, linia de contact şi ancorele au fost furate de răufăcători. 
 
La această oră trenurile P 8031, R 680 şi P 8022 au fost oprite în staţiile adiacente şi
aşteptă reluarea traficului pe un singur unui fir de circulaţie.
 
Până la remedierea în totalitate a defecţiunii şi repunerea liniei de contact sub tensiune, traficul feroviar se va realiza cu tracţiune diesel pe un singur fir, între staţiile Pantelimon şi Pasărea.
 
Echipele speciale de intervenţie desfăşoară în continuare operaţiuni de remediere a defecţiunii la linia de contact, astfel încât în scurt timp trenurile să poată circula în zona respectivă în condiţii normale.
 
            Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru diconfortul creat de acest eveniment, şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop remedierea situaţiei în cel mai scurt timp şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă.
 
Specialist relaţii publice,
Laurenţiu NINU

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA