INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL

Nr:1/2/262/07.06.2011   

COMUNICAT DE PRESĂ‚

07.06.2011

 Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Pasărea - Pantelimon a fost reluată în condiţii normale de trafic începând cu ora 13.30 pe firul I, iar de la ora 16.25 şi pe firul II.

Vă reamintim că în această dimineaţă, persoane necunoscute au sustras ancore şi linia de contact între staţiile Pasărea şi Pantelimon, circulaţia feroviară fiind închisă pe ambele fire de circulaţie în intervalul orar 8.00-9.20. Toate trenurile de călători care se aflau în grafic, în intervalul orar menţionat, au fost oprite în staţiile adiacente. După remedierea parţială a defecţiunii (ora 9.20, firul I), trenurile de călători au circulat între staţiile Pasărea şi Pantelimon tractate cu locomotive Diesel.

În urma acestei defecţiuni, remediată integral la ora 16.25 (parţial la ora 09.20, pe firul I), 9 trenuri de călători au au ajuns la destinaţie cu o întârziere medie de 46 min/tren.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.   

    Nr. Exemplare: 1

Åžef birou,

Oana Brânzan

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA