BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL
Nr:1/2/263/08.06.2011

COMUNICAT DE PRESĂ‚
08.06.2011

Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA organizează, în această lună, 3 licitaţii deschise pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii curente la instalaţiile de semnalizare feroviară, pe secţiile de circulaţie Prisaca Dornei – Câmpulung Est, Orbeni – Faraoani şi Ciurea – Nicolina.
Licitaţia pentru atribuirea contractuluiLucrări de reparaţii la caburile instalaţiilor SCB între staţiile Prisaca Dornei – Câmpulung Est, se va desfăşura în data de 30.06.2011, ora 14.00 la sediul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Iaşi, ofertele putând fi depuse la sediul autorităţii până în ziua desfăşurării procedurii, la ora 09.00.Termenul de finalizare a lucrării este de 90 de zile de la atribuire, iar criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Valoarea totală estimată a achiziţiei este de 336.000lei, fără TVA.
Licitaţia pentru atribuirea contractuluiLucrări de reparaţii la caburile instalaţiilor SCB între staţiile Orbeni – Faraoani, se va desfăşura în data de 30.06.2011, ora 12.00 la sediul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Iaşi, ofertele putând fi depuse la sediul autorităţii până în ziua desfăşurării procedurii, la ora 09.00.Termenul de finalizare a lucrării este de 90 de zile de la atribuire, iar criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Valoarea totală estimată a achiziţiei este de 184.000lei, fără TVA.
Licitaţia pentru atribuirea contractuluiLucrări de reparaţii la caburile instalaţiilor SCB între staţiile Ciurea – Nicolina, se va desfăşura în data de 30.06.2011, ora 10.00 la sediul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Iaşi, ofertele putând fi depuse la sediul autorităţii până în ziua desfăşurării procedurii, la ora 09.00.Termenul de finalizare a lucrării este de 90 de zile de la atribuire, iar criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Valoarea totală estimată a achiziţiei este de 222.000lei, fără TVA.
Valoare totală estimată pentru execuţia acestor lucrări este de 742.000 lei, fără TVA, iar sursa de finanţare va fi asigurată din fonduri proprii ale companiei.

Nr. Exemplare: 1
Åžef birou,