INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

 
 
 
 
Comunicat de presă
13 iunie 2011
 
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe secţia Bucureşti - Videle este închisă de la ora 22.01, după ce un autovehicul a lovit un stâlp de susţinere a liniei de contact, între staţiile Vadu Lat şi Grădinari.
 
Echipele de intervenţie lucrează pentru remedierea defecţiunii la linia de contact,astfel încât circulaţia feroviară să poată fi reluată în scurt timp şi în condiţii normale de trafic.
 
În acest moment doar trenul R 694, care circulă pe relaţia Bucureşti - Timişoara aşteaptă remedierea defecţiunii în staţia Vadu Lat, de la ora 22.01.
 
„CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.
 
 
 
Åžef birou
Oana Brânzan

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA