BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL
Nr:1/2/277/16.06.2011

Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA vă informează că în data 15.06.2011 s-au finalizat lucrările de reabilitare pe 48,4 km de cale ferată, de pe tronsonul Bucureşti – Constanţa, între staţiile Brăneşti – Fundulea (firul II) – 12,2 km, Fundulea – Săruleşti (firul II) – 11,6 km, Dor Mărunt – Dragoş Vodă (firul II) – 18,3 km şi Perişoru – Jegălia (firul II) – 6,3 km.
O dată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare pe cele patru secţiuni de cale ferată, durata călătoriei a patru trenuri Rapide (R 983, R 985 Bucureşti Nord - Constanţa şi R 982, R 984 Constanţa – Bucureşti Nord) va fi de aproximativ de 2h şi 50 de minute, începând din 17.06.2011, cu o oră mai puţin, comparativ cu luna iunie a anului trecut.
În prezent, lucrările de reabilitare continuă pe secţiunile Săruleşti – Lehliu – Dor Mărunt şi Dragoş Vodă – Ciulniţa – Perişoru, unde circulaţia trenurilor se va desfăşura doar pe un singur fir.
Din 15 iulie a.c., în urma angajamentului constructorilor care desfăşoară lucrări de reabilitare pe tronsonul Bucureşti - Constanţa, durata călătoriei spre şi dinspre litoral, în acest sezon estival, va fi de 2h şi 30 de minute pentru cele patru trenuri Rapide, care vor circula fără oprire în staţiile de cale ferată din parcurs.

Nr. Exemplare: 1
Data redactării: 16.06.2011