INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL
Nr:1/2/278/17.06.2011
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
17.06.2011
 
Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA vă informează căvaloarea totală a sumelor încasate de la trei din cei patru operatori feroviari, a căror activitate a fost oprită pe 8 iunie a.c. din cauza debitelor restante la plata taxei de utilizare a infrastructurii (TUI), este de 8,08 mil. lei. Pentru sumele rămase restante, cei trei operatori au propus angajamente de eşalonare la plată pe o perioadă de până la trei luni, angajamente acceptate de companie.
SC Regiotrans SRL, SC Servtrans Invest SA şi SC Transferoviar Grup SA sunt operatorii care au prezentat anagajamente de plată eşalonată a sumelor rămase restante, după efectuarea de plăţi în perioada 08-14.06.2011, angajamente acceptate de companie.
SC Grup Transport Feroviar SA este singurul operator care nu şi-a reluat activitatea deoarece nu a dat curs notificării transmisă de CFR SA în 02.06.2011.
Vă reamintim că, pe 8 iunie a.c., CFR SA a restricţionat activitatea celor patru operatori de transport feroviar din cauza debitelor restante la platataxei de utilizare a infrastructurii (TUI).Compania a recurs la această soluţie ca urmare a refuzului repetat al operatorilor feroviari de a achita sumele restante, în contul taxei de utilizare a infrastructurii.
 
 
 
 
 
 
Nr. Exemplare: 1
Data redactării: 17.06.2011
Åžef birou,
Oana Brânzan

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA