COMUNICAT DE PRESĂ‚19.06.2011  Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că din cauza rafalelor puternice de vânt, însoţite de ploaie, trei trenuri de călători care circulau pe raza Regionalei CF Iaşi au fost oprite între staţiile Grădiniţa - Ilva Mică, din cauza lipsei de tensiune în linia de contact, şi a unui copac prăbuşit peste linia de cale ferată, între staţiile Lunca Ilvei şi Silhoasa.Echipele speciale de intervenţie au îndepărtat copacul doborât peste calea ferată, au remediat defecţiunea semnalată la componentele liniei de contact, iar la ora 17.43 cele trei trenuri de călători şi-au reluat traficul spre destinaţie.3 trenuri care vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 40 - 60 de minute:- trenul Acc 1933 care circulă pe relaţia Iaşi - Cluj Napoca - 57 de minute- trenul Acc 1834 care circulă pe relaţia Timişoara Nord - Iaşi - 49 de minute- trenul P 5711 care circulă pe relaţia Câmpulung Moldovenesc - Ilva Mică - 42 de minute. CFR SA cere scuze călătorilor pentru întârzierile provocate de acest incident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.

DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA