BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL
Nr:1/2/285/21.06.2011

COMUNICAT DE PRESĂ‚
21.06.2011

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că în perioada 22 iunie - 25 iunie, din cauza lucrărilor de reabilitare care se desfăşoară între staţiile CF Câmpina şi Comarnic, la km 96+800-108+600, traficul feroviar se va desfăşura alternativ pe cele două fire de circulaţie.

Circulaţia trenurilor între staţiile Câmpina - Comarnic, în perioada 22-25 iunie:
-                             în ziua de 22.06.2011, în intervalul orar 11.00 - 18.40, trenurile vor circula între staţiile Câmpina - Comarnic doar pe firul II, firul I fiind închis pentru lucrări de reabilitare.
-                             în ziua de 23.06.2011, în intervalul orar 07.00 - 18.40, trenurile vor circula între staţiile Câmpina - Comarnic doar pe firul II, firul I fiind închis pentru lucrări de reabilitare.
-                             în zilele de 24 şi 25.06.2011, în intervalul orar 07.00 - 18.40, trenurile vor circula între staţiile Câmpina - Comarnic doar pe firul I, firul II fiind închis pentru lucrări de reabilitare.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile care vor apărea în traficul feroviar, urmare a lucrărilor de reabilitare care se desfăşoară în perioada 22-25.06.2011 între Câmpina şi Comarnic, la staţiile şi agenţiile CFR sau la numărul de telefon 021/9521.

Nr. Exemplare: 1
Întocmit: 21.06.2011