BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL  COMUNICAT DE PRESĂ‚23.06.2011  Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că, între staţiile Roşiori Nord şi Măldăieni, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniei de contact, după ce un bărbat s-a urcat pe platforma unui semnal mecanic dezafectat, pentru a protesta. Fiind un caz de forţă majoră şi pentru a îndepărta orice pericol de accidentare în zonă, reprezentanţii Regionalei CF Craiova au întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact, între staţiile Roşiori Nord şi Măldăieni. De asemenea, ca măsură de siguranţă pentru traficul feroviar, trenurile de călători circulă, până la soluţionarea acestui incident, tractate cu locomotive diesel. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii Poliţiei, cei ai Jandarmeriei, un echipaj ISU şi o ambulanţă.Din cauza acestui incident, 12 trenuri de călători au înregistrat sau vor înregistra întârzieri la destinaţie de 12-60 de minute - Acc 1691, Acc 1692, R 592, R 693, P 9004, Acc 1725, P 9395, R 792, R 593, P 9392, R 795 şi Acc 1823.CFR SA cere scuze călătorilor pentru întârzierile înregistrate în circulaţia feroviară din cauza acestui incident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop îndepărtarea oricărui pericol de accidentare în zona respectivă, precum şi desfăşuarea traficului feroviar în condiţii de deplină siguranţă. Biroul de Presă

DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA