INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
21.07.2011
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA informează că, începînd cu ora ora 22,42, s-a redeschis circulaţia trenurilor cu tracţiune diesel, pe distanţaSărăţel-Mărişel.
 
La 23,00, s-a reluat circulaţia trenurilor pe Valea Prahovei.
 
 
De asemenea, circulaţia trenurilor, între staţiile Câineni şi Valea Mărului, s-a reluat începând cu ora 23,52.
 
Secţia de circulaţie Doftana-Târgu Ocna s-a redeschis de la ora 23,30.
 
Echipele speciale de intervenţie feroviară, aflate la faţa locului,acţionează în continuare pentru îndepărtarea tuturor copacilor care se mai află pe cale ferată, pe secţiile Borzeşti-Oneşti şi Coşna-Ilva Mare.
 
Companiile feroviare cer scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest incident, şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop remedierea şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă.
 
Rugăm pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile survenite în circulaţia trenurilor spre destinaţiile dorite, în staţiile CFR din parcurs sau la telefon 021/9521.
 
 
Biroul de Presă al CNCF”CFR”SA

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA