INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

Nr. 1/2/339/21.07.2011
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
21.07.2011
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA informează că circulaţia trenurilor, între staţiile Valea Largă şi Comarnic, a fost reluată în condiţii normale începând cu ora 14.31.
 
Vă reamintim că în această dimineaţă de la ora 10.05, circulaţia trenurilor între staţiile Valea Largă şi Comarnic a fost întreruptă, din cauza ruperii firului purtător şi a catenarei, componente ale liniei de contact.
 
De la ora 11.31, trenurile de călători şi marfă au circulat, între staţiile Valea Largă şi Comarnic, tractate cu tracţiune Diesel.
 
În urma acestei defecţiuni, remediată integral la ora 14.31, 7 trenuri au înregistrat întârzieri, în  medie, de 45 minute.
 
CNCF”CFR”SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest incident, şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop remedierea şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă.
 
 
 
Biroul de Presă al CNCF”CFR”SA
 
 
 

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA