BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL
 Nr:1/2/351/03.08.2011

COMUNICAT DE PRESĂ‚
03.08.2011

Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA organizează, în această lună, 4 licitaţii deschise, astfel:
-          lucrări de înlocuiri a traverselor de lemn necorespunzătoare cu traverse de lemn noi în curbe şi aliniament – linia120 între staţiile CARANSEBEÅž – REÅžIŢA NORD;
-          lucrări de recondiţionare a traverselor de beton – linia 123 între staţiile LUGOJ – BUZIAÅž - km. 87+000–97+500;
-          lucrări de înlocuiri traverse speciale necorespunzătoare pe aparatele de cale pe linia 116 D I, II”;
-         proiectare -reparaţie capitală linia cf 116 Filiaşi – Simeria, interval Pui–Baru Mare, fir II, km. 44+300-51+020.
Licitaţia pentru atribuirea contractuluiÎnlocuiri traverse lemn necorespunzătoare cu traverse de lemn noi în curbe şi aliniament – linia 120 CARANSEBEÅž – REÅžIŢA NORD se va desfăşura în data de 04.08.2011, ora 10.00 la sediul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Timişoara, ofertele putând fi depuse la sediul autorităţii până în ziua desfăşurării procedurii, la ora 09.00. Valoareatotală estimată a achiziţiei este de 459.459 lei, fără TVA.
Termenul de finalizare a lucrării este de 4 de luni de la atribuirea contractului, iar criteriul de atribuire este în mod exclusiv, preţul cel mai scăzut.
Anunţul de participare la procedura licitaţie deschisă, conţinând informaţii asupra modului de desfăşurare a procedurii, precum şi documentaţia de atribuire sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (S.E.A.P.), la adresa www.e-licitatie.ro., cu nr. 126307.

Licitaţia pentru atribuirea contractuluiLucrări de recondiţionare a traverselor de beton – linia 123 între staţiile LUGOJ – BUZIAÅž - km. 87+000–97+500se va desfăşura în data de 04.08.2011, ora 12.00 la sediul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Timişoara, ofertele putând fi depuse la sediul autorităţii până în ziua desfăşurării procedurii, la ora 09.00. Valoareatotală estimată a achiziţiei este de 229.358 lei, fără TVA.
Anunţul de participare la procedura licitaţie deschisă, conţinând informaţii asupra modului de desfăşurare a procedurii, precum şi documentaţia de atribuire sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (S.E.A.P.), la adresa www.e-licitatie.ro., cu nr. 126314.

Licitaţia pentru atribuirea contractuluiÎnlocuiri traverse speciale necorespunzătoare pe aparatele de cale pe linia 116 D I, II se va desfăşura în data de 18.08.2011, ora 10.00 la sediul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Timişoara, ofertele putând fi depuse la sediul autorităţii până în data de 17.08.2011, la ora 16.00. Valoareatotală estimată a achiziţiei este de 229.742 lei, fără TVA.
Anunţul de participare la procedura licitaţie deschisă, conţinând informaţii asupra modului de desfăşurare a procedurii, precum şi documentaţia de atribuire sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (S.E.A.P.), la adresa www.e-licitatie.ro., cu nr. 127100.

Licitaţia pentru atribuirea contractului Proiectare - Reparaţie capitală linia cf 116 Filiaşi – Simeria, interval Pui–Baru Mare, fir II, km. 44+300-51+020se va desfăşura în data de 24.08.2011, ora 09.00 la sediul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Timişoara, ofertele putând fi depuse la sediul autorităţii până în data de 23.08.2011, la ora 16.00. Valoareatotală estimată a achiziţiei este de 130.000 lei, fără TVA.
Termenul de finalizare a lucrării este de 90 de zile de la atribuirea contractului, iar criteriul de atribuire este în mod exclusiv, preţul cel mai scăzut.
Anunţul de participare la procedura licitaţie deschisă, conţinând informaţii asupra modului de desfăşurare a procedurii, precum şi documentaţia de atribuire sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (S.E.A.P.), la adresa www.e-licitatie.ro., cu nr. 127250.

BIROUL DE PRESĂ‚ AL CNCF”CFR”SA

DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA