INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL
Nr:1/2/372/23.08.2011
 
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
23.08.2011
 
 
 
Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că traficul feroviar între staţiile Cristian şi Bartolomeu este înterupt începând cu ora 10.30, după ce trenul 14707, care aparţine operatorului privat SC Regiotrans, a lovit un autoturism la intrarea în localitatea Cristian, judeţul Braşov.
Din primele informaţii, două persoane au murit şi alte două au fost grav rănite, iar circulaţia trenurilor este blocată. În urma impactului, autoturismul a fost distrus în proporţie de 70%, fiind semnalate avarii şi la autommotor. În zona respectivă traficul feroviar se realizează pe linie simplă.
Menţionăm că secţia de circulaţie Bartolomeu - Zărneşti este închiriată gestionarului privat SC RCCF Trans, iar operatorul economic SC Regiotrans asigură transportul feroviar.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat, şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea traficului în condiţii de deplină siguranţă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nr. Exemplare: 1
Åžef birou,
Oana Brânzan

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA