COMUNICAT DE PRESĂ‚ 28.09.2011

Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA informează că în jurul orei 18.10 a izbucnit un incediu la o magazie dezafectată din apropierea staţiei de călători Drobeta – Turnu Severin, incendiu care s-a extins şi la vegetaţia din perimetrul liniilor de cale ferată.
Pentru intervenţia pompierilor a fost necesară întreruperea alimentării cu energie electrică a complexului de linii de contact, iar la solicitarea reprezentanţilor ISU, un convoi de vagoane cisternă goale, aflat în staţionare, a fost mutat pe o altă linie, la intrarea în staţie, pentru a evita orice alt pericol.
În prezent, doar graficul de circulaţie al trenului P 9196 care circulă de la Timişoara la Drobeta - Turnu Severin este afectat, trenul fiind oprit la intrarea în gară, până la remedierea situaţiei şi reluarea circulaţiei în ondiţii de siguranţă.
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

Nr. Exemplare: 1
Åžef birou,