INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe secţia Braşov - Predeal a fost blocată în această dimineaţă între orele 03.33 – 08.15, după ce mai mulţi copaci au căzut pe linia de cale ferată între staţiile Predeal -Timişu de Sus - Dârste.

Copacii s-au prăbuşit pe ambele fire, circulaţia fiind blocată deoarece în momentul prăbuşirii au rupt linia de înaltă tensiune.

 

Echipele de intervenţie au desfăşurat operaţiuni de tăiere a copacilor căzuţi şi de remediere a defecţiunilor la firul de contact, astfel încât traficul a fost reluat pe firul I de circulaţie la ora 08.15. În acest interval orar, 03.30 - 08.15, cinci trenuri de călători au înregistrat întârzieri cuprinse între 32 şi 240 de minute.

Călătorii care se aflau în trenurile care au înregistrat întârzieri au fost îndrumaţi spre alte trenuri de legătură.

În acest moment, circulaţia niciunui tren nu este afectată de vremea nefavorabilă, echipele de intervenţie fiind însă pe teren şi intervin cu utilaje speciale pentru a repune sub tensiune linia de contact pe firul II de circulaţie între staţiile Timişul de Sus - Dârste.

CFR SA cere scuze călătorilor pentru întârzierile provocate de acest deranjament şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020        ARHIVA