Nr. 1/2/497/15.11.2011

15 noiembrie 2011

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Crivina – Brazi se desfăşoară la cale liberă, din cauza unei defecţiuni tehnice la instalaţia de dirijare a traficului, desfecţiune produsă de persoane necunoscute care au sustras mai multe elemente (bobine, relee etc) din componenţa instalaţiei de siguranţă a circulaţiei.

În urma acestui eveniment circulaţia trenurilor între staţiile Crivina şi Brazi se desfăşoară la cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate.

Întârzierile înregistrate în traficul feroviar la intrarea în Bucureşti Nord sunt de 60-90 de minute/tren.

Trenuri care vor ajunge cu întârziere în Gara de Nord:

P 3010 care circulă în relaţia Braşov – Bucureşti Nord – 90 min

R 654 care circulă în relaţia Bicaz – Bucureşti Nord – 90 min

Acc 1554 care circulă în relaţia Mărăşeşti – Bucureşti Nord – 90 min

Acc 1632 care circulă în relaţia Oradea – Bucureşti Nord – 90 min

Acc 1558 care circulă în relaţia Buzău – Bucureşti Nord – 90 min

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfăşoară lucrări de înlocuire a elementelor furate, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

Åžef birou

Oana Brânzan