Nr. 1/2/499/15.11.2011

15 noiembrie 2011

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că începând cu ora 14.56, circulaţia feroviară pe relaţia Crivina – Brazi, s-a reluat în condiţii normale de trafic, o dată cu finalizarea lucrărilor de înlocuire a elementelor sustrase pe secţiunea afectată.

Vă reamintim că circulaţia trenurilor s-a desfăşurat la cale liberă (verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate), din cauza unei defecţiuni tehnice la instalaţia de dirijare a traficului, defecţiune produsă de sustragerea mai multor elemente (bobine, relee etc) din componenţa instalaţiei de siguranţă a circulaţiei.

Urmare acestui deranjament tehnic, 35 de trenuri au înregistrat întârzieri, în medie, de aproximativ 12 min/tren în grafic, deoarece între staţiile Crivina şi Brazi au circulat la cale liberă.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

Åžef birou

Oana Brânzan