INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

Nr. 1/2/506/21.11.2011

 

 

 

 

Comunicat de presă

21 noiembrie 2011

 

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că, începând cu ora 08.42, traficul feroviar pe relaţia Titu - Fusea se desfăşoară în condiţii de siguranţă pe ambele fire de circulaţie.

 

 

 

În cursul dimineaţii, circulaţia trenurilor a fost înrtreruptă pe relaţia Titu - Fusea, în intervalul orar 03.50 – 06.20, după ce un autotren a derapat şi a căzut de pe podul rutier care supratraversează liniile de cale ferată la Km 53+100, blocând circulaţia pe ambele sensuri.

Echipele de speciale feroviare au intervenit pentru eliberarea gabaritului, traficul fiind reluat în condiţii de siguranţă, pe firul II, la ora 6.20, iar de la ora 08.42 circulaţia trenurilor se desfăşoară fără întârzieri şi în condiţii normale de trafic pe ambele fire de circulaţie.

În urma acestui incident, 2 trenuri de călători au înregistrat întârzieri la destinaţie:

-       P 9024 Piteşti - Bucureşti Basarab - 98 min

-       Acc 1788 Piteşti - BucureÈ™ti Nord - 41 min

 

 

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

 

 

 

 

 

Purtător de cuvânt

Oana Brânzan

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA