INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

COMUNICAT DE PRESĂ‚

23.11.2011

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA informează că în această seară de la ora 21,00, circulaţia trenurilor în staţia Iaşi a fost întreruptă, din cauza unei ameninţări cu bombă.

 

Traficul feroviar a fost reluat în conditii normale de la ora 22,39, după ce echipele speciale de intervenţie ale SPP, aflate la faţa locului au desfăşurat operaţiuni specifice de verificare a tuturor clădirilor din staţia Iaşi, a liniilor din staţie, precum şi a  împrejurimilor acestora.

În acest interval orar, următoarele trenuri de călători au înregistrat întârzieri, după cum urmează:

-  Acc 1966 Galaţi-Iaşi a întârziat circa 46 deminute;

- P 5160 Suceava-Iaşi a întârziat circa 43 deminute;

-  P 15622 Dorohoi-Iaşi a întârziat circa 37 de minute.

 

Companiile feroviare cer scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest incident, şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii SPP au avut ca principal scop reluarea traficului în condiţii de siguranţă.

 

Rugăm pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile survenite în circulaţia trenurilor spre destinaţiile dorite, în staţiile CFR din parcurs sau la telefon 021/9521.

 

 

Biroul de Presă al  CNCF”CFR”SA

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA