BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL

Nr:1/2/533/12.12.2011

COMUNICAT DE PRESĂ‚

12.12.2011

Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că traficul feroviar între staţiile Râşnov şi Zărneşti (linie neinteroperabilă) este înterupt începând cu ora 09.50, după ce trenul 14705, care aparţine operatorului privat SC Regiotrans şi care circula pe relaţia Braşov - Zărneşti, a lovit o cisternă la trecerea la nivel semnalizată cu inbdicator rutier Crucea Sf. Andrei, de la Km 21+500.

În zona respectivă traficul feroviar se realizează pe linie simplă.

Menţionăm că secţia de circulaţie Bartolomeu - Zărneşti este închiriată gestionarului privat SC RCCF Trans, iar operatorul economic SC Regiotrans asigură transportul feroviar.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat, şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de operatorul privat au ca principal scop reluarea traficului în condiţii de deplină siguranţă.

Åžef birou,

Oana Brânzan