INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL

Nr:1/2/533/12.12.2011

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ‚

12.12.2011

 

Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că traficul feroviar între staţiile Râşnov şi Zărneşti (linie neinteroperabilă) este înterupt începând cu ora 09.50, după ce trenul 14705, care aparţine operatorului privat SC Regiotrans şi care circula pe relaţia Braşov - Zărneşti, a lovit o cisternă la trecerea la nivel semnalizată cu inbdicator rutier Crucea Sf. Andrei, de la Km 21+500.

În zona respectivă traficul feroviar se realizează pe linie simplă.

Menţionăm că secţia de circulaţie Bartolomeu - Zărneşti este închiriată gestionarului privat SC RCCF Trans, iar operatorul economic SC Regiotrans asigură transportul feroviar.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat, şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de operatorul privat au ca principal scop reluarea traficului în condiţii de deplină siguranţă.

 

 

Åžef birou,

Oana Brânzan

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA