INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

Nr. 1/2/536/13.12.2011

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ‚

13.12.2011

 

              Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA vă informează că circulaţia feroviară între Buftea-Periş se desfăşoară la cale liberă, la interval de staţie, după ce în cursul nopţii de luni, persoane necunoscute au sustras 56 de relee, componente ale instalaţiei de semnalizare şi siguranţă a traficului.

            In intervalul orar 6.00 - 8.00, trenurile care au sosit sau au plecat din Bucureşti Nord au înregistrat, în medie, întârzieri de 25-30 de minute/tren. Din cauza creşterii densităţii traficului feroviar, după ora 8.00 întârzierile înregistrate la sosirea şi plecarea din Bucureşti Nord sunt în medie, de 40-50 de minute/tren.

 

          Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfaşoară lucrări pentru remedierea defecţiunilor tehnice semnalate la instalaţia de semnalizare şi siguranţă a traficului, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

 

 

Biroul de Presă al  CNCF”CFR”SA

 

 

 

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020        ARHIVA