BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL

Nr:1/2/544/16.12.2011

COMUNICAT DE PRESĂ‚

16.12.2011

Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că începând cu ora 09.30, circulaţia feroviară între staţiile Câineni şi Cornetu (staţii aflate pe secţia de circulaţie Podu Olt – Piatra Olt), este închisă din cauza unui accident rutier produs pe şoseaua paralelă cu calea ferată, în urma căruia un tir şi un autoturism au intrat în gabaritul căii ferate.

Până la eliberarea liniei de cale ferată, trenurile aflate în graficul de circulaţie vor fi oprite în staţiile adiacente.

La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie ale Regionalei CF Craiova şi ale autorităţilor locale, care vor efectua operaţiuni de ridicare a celor două autovehicule din gabarit, astfel încât traficul feroviar să poată fi reluat în condiţii de siguranţă.

În acest moment două trenuri staţionează:

-                      trenul Regio 2068 care circulă în relaţia Sibiu - Rm. Vâlcea, staţionează în Câineni de la ora 9.27

-                      trenul InterRegio 1724 care circulă în relaţia Craiova - Bucureşti, staţionează în Cornetu de la ora 10.25

-                      trenul Regio 2061 care circulă în relaţia Piatra Olt - Sibiu, staţionează în Cornetu de la ora 10.54

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea traficului în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

Nr. Exemplare: 1

Åžef birou,