BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL

Nr. 1/2/549/22.12.2011

22 decembrie 2011

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţiile Ploieşti Vest – Brazi şi Ploieşti Sud – Brazi se desfăşoară la cale liberă, din cauza unei defecţiuni semnalată la instalaţia de dirijare a traficului. Defecţiunea a fost produsă de persoane necunoscute care, în cursul nopţii, au tăiat şi sustras cabluri de alimentare din complexul instalaţiei de control al traficului.

Din cauza acestei defecţiuni, circulaţia trenurilor pe relaţiile Ploieşti Vest – Brazi şi Ploieşti Sud – Brazi se desfăşoară la cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate.

Întârzierile înregistrate în traficul feroviar la intrarea în Bucureşti Nord sunt cuprinse între 40 - 110 minute/tren.

Trenuri care vor ajunge cu întârziere în Gara de Nord:

IR 1550 care circulă în relaţia Mărăşeşti – Bucureşti Nord – 100 min

R 14064 care circulă în relaţia Braşov – Bucureşti Nord – 90 min

IR 1658 care circulă în relaţia Bicaz – Bucureşti Nord – 60 min

R 3004 care circulă în relaţia Braşov – Bucureşti Nord – 110 min

IR 1624 care circulă în relaţia Sibiu – Bucureşti Nord – 75 min

IC 473 care circulă în relaţia Budapesta – Bucureşti Nord – 40 min

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfăşoară lucrări de înlocuire a cablurilor, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

Åžef birou

Oana Brânzan