INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
20.07.2011
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA informează că, din cauza vremii nefavorabile, circulaţia trenurilor între staţiile Câineni şi Valea Mărului, este întreruptă, deoarece, din jurul orei 18,15, gabaritul de liberă trecere este închis de copacii căzuţi în urma furtunii.
 
Până la reluarea traficului in conditii normale, următoarele trenuri sunt oprite în staţiile adiacente:
- Acc 1728 Craiova – Sibiu este oprit pe distanţaValea Mărului- Câineni de la ora 18.05 şi va fi retras în staţia Valea Mărului
- Acc 1720 Sibiu – Piatra Olt este oprit în staţia Valea Mărului de la ora 18.02
- P 2463 Râmnicu Vâlcea – Podu Olt este oprit în staţia Cornetu de la ora 18.30
 
Echipele speciale de intervenţie feroviară se află la faţa locului şi desfăşoară operaţiuni pentru remedierea situaţiei.
 
Companiile feroviare cer scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest incident, şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop remedierea şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă.
 
Rugăm pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile survenite în circulaţia trenurilor spre destinaţiile dorite, în staţiile CFR din parcurs sau la telefon 021/9521.
 
 
Biroul de Presă al CNCF”CFR”SA

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA