INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

Nr. 1/2/30/24.01.2011
 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
24.01.2011
 
Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că traficul feroviar între Cluj şi Huedin a fost întrerupt în intervalul orar 13.10 - 14.15, pe firul I de circulaţie, după ce locomotiva trenul Acc 1834 a lovit un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată dotată cu semnale acustice şi luminoase, situată la intrarea în staţia CF Mera.
În urma impactului pasagera care ocupa locul din dreapta a fost rănită, iar locomotiva trenului a fost avariată.Trenul Acc 1834, care circulă pe relaţia Timişoara Nord - Iaşi, a fost retras în staţia Baciu, unde a primit locomotivă de ajutor, reluându-şi traficul cu o întârziere de 65 de minute. Menţionăm că circulaţia feroviară nu a fost întreruptă, celelalte garniturii circulând în condiţii de siguranţă pe firul II.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat, şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea traficuluipe firul I în condiţii de deplină siguranţă.
Åžef birou,
Oana Brânzan

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA