Nr. 1/2/31/25.01.2011
COMUNICAT DE PRESĂ‚
25.01.2011

Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară între Sinaia şi Buşteni se desfăşoară la această oră la cale liberă din cauza unei defecţiuni produse la instalaţiile de semnalizare.
Din cauza unei manevre greşite a unui utilaj folosit de societatea Porr la lucrările de reabilitare s-a produs un deranjament tehnic la instalaţiile de semnalizare, incident care impune desfăşurarea traficului feroviar la cale liberă.
Tenurile aflate în acest moment în trafic vor înregistra întârzieri la destinaţie de 15-20 de minute.
La faţa locului se află echipele de intervenţie care desfăşoară operaţiuni de remediere a deranjamentului astfel încât circulaţia feroviară să fie reluată în condiţii normale.
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru diconfortul creat de acest deranjament, şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop remedierea situaţiei în cel mai scurt timp şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă.
Åžef birou,
Oana Brânzan