INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate ”CFR” SA

 

 

 

 
28 ianuarie 2011
 
 
Licitaţie restrânsă pentru
Frontieră – Curtici - Arad – km 614,
contract ce va fi finanţat prin Fondul de Coeziune
 
 
Joi, 27 ianuarie 2011, la sediul Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, a avut loc deschiderea candidaturilor aferente fazei I - precalificare pentru execuţie lucrări de construcţii şi instalaţii - din cadrul proiectului Reabilitarea liniei de cale ferată Frontieră – Curtici - Simeria, tronsonul Frontieră – Curtici – Arad - km 614.
 
Oferte de participare depuse pentru faza de precalificare:
  1. Asocierea de firme: Condotte S.p.A. – Balfour Beatty Rail GmbH – Balfour Beatty Rail S.p.A. – Ansaldo STS S.p.A – Selex Communications S.p.A
  2. Asocierea de firme: Impresa Pizzarotti & C.S.p.A – Construzioni Linee Ferroviarie S.p.A – Strukton Rail
  3. Asocierea de firme: Leonhard Weiss – Colas Rail – Thales
  4. Asocierea de firme: Alpine Bau GmbH – FCC Construccion SA – Wiebe GmbH
  5. Asocierea de firme: Astaldi – Swietelsky – Alstom – Euro Construct – Dafora
  6. Firma OHL ZS S.A
 
Comisia de evaluare va verifica şi analiza documentele de calificare/selecţie depuse, până pe 21.02.2011, conform calendarului estimativ (publicat în anunţul de participare). Orice modificare a calendarului estimativ va fi anunţată şi publicată în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (S.E.A.P.).
 
Contractul va fi co-finanţat de Comisia Europeană (85%), prin Fondul de Coeziune şi de Guvernul României (15%) cu fonduri de la bugetul de stat, valoarea estimată a contractului fiind de 1.177.184.177 RON (fără TVA).
 
Obiectivul prioritar al contractului este modernizarea Axei Prioritare TEN-T 22, în conformitate cu cerinţele traficului feroviar internaţional şi îndeplinirea condiţiilor tehnice necesare pentru circulaţia trenurilor cu o viteză maximă de 160km/h.
 
Beneficiarul contractului, care va fi atribuit în urma desfăşurării unei licitaţii restrânse cu anunţ de participare publicat în SEAP, este Compania Naţională de Căi Ferate CNCF “CFR” S.A.
 
Durata contractului pentru execuţia lucrărilor de construcţii şi instalaţii va fi de 36 luni calendaristice de la data atribuirii.
 
 
Persoane de contact:
Biroul de Presă, Informaţii şi Relaţii cu Publicul CNCF „CFR” S.A., tel: 021 317.74.38, fax: 021 317.74.38

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020        ARHIVA