Nr. 1/2/104/22.03.2011
COMUNICAT DE PRESĂ‚
22.03.2011

Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară între staţiile Crivina şi Brazi se desfăşoară pe un singur fir, din cauza unor defecţiuni tehnice la linia de contact. Din primele verificări, defecţiunea s-a produs după ce persoane necunoscute au sustras mai multe componente din ansamblul de susţinere a liniei de contact.
În prezent, echipele de intervenţie desfăşoară lucrări pentru remedierea defecţiunii la linia de contact, pe firul I de circulaţie. Până la remedierea în totalitate a defecţiunii şi repunerea liniei de contact sub tensiune pe ambele fire de circulaţie, traficul feroviar între staţiile Crivina - Brazi se desfăşoară pe un singur fir, cu tracţiune diesel.
În acest moment, 6 trenuri de călători sunt oprite în staţiile adiacente:
- Acc 1737 care circulă pe relaţia Bucuresti Nord - Câmpina, staţionează în Crivina, de la ora 12.44
- Acc 1662 care circulă pe relaţia iaşi - Bucuresti Nord, staţionează în Brazi, de la ora 12.50
- R 826 care circulă pe relaţia Sibiu - Bucureşti Nord, staţionează în Brazi, de la ora 13.05
- IC 531 care circulă pe relaţia Bucureşti Nord - Oradea, staţionează în Crivina, de la ora 13.26.
- P 5005 care circulă pe relaţia Bucureşti Nord - Mărăşeşti, staţionează în Periş de la ora 13.42
- R 651 care circulă pe relaţia Bucureşti Nord – Suceava Nord, staţionează în Periş de la 14.00
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru diconfortul creat de acest eveniment, şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop remedierea situaţiei în cel mai scurt timp şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă.
Åžef birou,
Oana Brânzan