INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

Nr. 1/2/45/31.01.2011
 
 
Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe secţia neinteroperabilă Bartolomeu - Zărneşti (administrată de SC RC CF TRANS SRL) a fost întreruptă după ce locomotiva trenului 14707 (care aparţine operatorului privat SC Regiotrans SRL) a lovit un autobuz la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu indicatorul rutier Crucea Sfântului Andrei, trecere la nivel situată între staţiile Bartolomeu şi Cristian.
În urma impactului, şase persoane au fost rănite, autobuzul a fost rupt în două iar automotorul a deraiat de primul boghiu. Automotorul va fi repus pe şine cu mijloacele de intervenţie ale operatorului privat de transport feroviar.
CNCF CFR SA informează că nu este afectată circulaţia trenurilor care aparţin operatorului naţional de transport feroviar - SNTFC CFR Călători.
 
Åžef birou,
Oana Brânzan

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA