Nr. 1/2/45/31.01.2011

Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe secţia neinteroperabilă Bartolomeu - Zărneşti (administrată de SC RC CF TRANS SRL) a fost întreruptă după ce locomotiva trenului 14707 (care aparţine operatorului privat SC Regiotrans SRL) a lovit un autobuz la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu indicatorul rutier Crucea Sfântului Andrei, trecere la nivel situată între staţiile Bartolomeu şi Cristian.
În urma impactului, şase persoane au fost rănite, autobuzul a fost rupt în două iar automotorul a deraiat de primul boghiu. Automotorul va fi repus pe şine cu mijloacele de intervenţie ale operatorului privat de transport feroviar.
CNCF CFR SA informează că nu este afectată circulaţia trenurilor care aparţin operatorului naţional de transport feroviar - SNTFC CFR Călători.

Åžef birou,
Oana Brânzan