CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                          Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312/122905

Nr:1/2/170/23.06.2014

Bucureşti, 23 iunie 2014

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că în intervalul orar 9.00 – 09.46, circulaţia feroviară a fost închisă temporar între staţiile Cluj Napoca – Cluj Napoca Est, după ce o autoutilitară a acroșat un pod feroviar.

În urma verificării infrastructurii feroviare, circulaţia trenurilor a fost reluată, începând cu ora 09.46 pe firul II, cu restricţie de viteză de 5 Km/h şi sub îndrumarea personalului feroviar, firul I fiind în continuare închis.

În urma acestui incident feroviar, 4 trenuri de călători care au staţionat temporar în gările adiacente vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 20 şi 50 de minute.

-         trenul IR 1746, care circulă în relaţia Satu Mare – Cluj Napoca – Bucureşti Nord – 49 minute

-         trenul IR 1832, care circulă în relaţia Cluj Napoca – Iaşi – 38 minute

-         trenul internaţional 366-1, care circulă în relaţia Braşov – Episcopia Bihor – 19 minute

-         trenul IR 369, care circulă în relaţia Tg. Mureş - Cluj Napoca - 27 minute

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru întârzierile înregistrate în trafic din cauza acestui incident feroviar.

.......................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu