CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                          Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312/122905

Nr:7/3/197/22.07.2014

Trenul internaţional 382 Sofia - Bucureşti Nord nu a înregistrat 276 minute de întârziere pe teritoriul României

Bucureşti, 22 iulie 2014

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că trenul internaţional 382 Sofia – Bucureşti Nord a intrat la frontiera cu România cu o întârziere de 276 minute, fiind garat în Bucureşti Nord cu o întârziere de 250 minute, pe teritoriul ţării noastre recuperând 26 de minute.

Trenul internaţional 382 Sofia – Bucureşti Nord circulă pe teritoriul României pe relaţia Giurgiu Nord – Videle – Bucureşti Nord, întârzierea de 276 minute fiind înregistrată pe teritoriul Bulgariei.Staţia Videle este tranzitată din două sensuri şi anume, de trenurile care circulă pe relaţia Craiova – Roşiori – Bucureşti Nord şi de trenurile care circulă pe segmentul feroviar Giurgiu Nord – Videle – Bucureşti Nord.

Menţionăm că în urma deranjamentului din staţia Ciolpani, 6 trenuri de călători au înregistrat întârzieri cuprinse între 20-50 de minute, cea mai mare întârziere, de 130 de minute, fiind înregistrată la trenul IR 1696.

.......................................................................................................................................................................................................................................... Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu