SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                          Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312/122905

Nr:7/3/196/22.07.2014

Bucureşti, 22 iulie 2014

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Videle – Roşiori s-a desfăşurat cu dificultate în intervalul orar 06.35-08.45 din cauza unui deranjament înregistrat la unul din macazurile staţiei Ciolpani.

Între orele 06.35 – 08.45, trenurile aflate în parcurs pe relaţia Videle – Roşiori, au staţionat temporar în staţiile Videle, Gălăteni şi Ciolpani, circulaţia trenurilor fiind asigurată doar pe o singură linie.

Din cauza acestui deranjament, 6 trenuri de călători vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 20-50 de minute, iar trenul IR 1696 va înregistra o întârziere de 130 de minute.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de această defecţiune tehnică şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

..................................................................................................................................................................................................................................................... Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

DRR 2019        DRR 2020        ARHIVA