CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Serviciul Relaţii Mass-Media                                          Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Nr.7/3/207/29.07.2014

Bucureşti, 29 iulie 2014

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că azi, 29.07.2014, în jurul orei 17.00, trenul 14197 aparţinând operatorului privat Regiotrans a deraiat în zona unui podeţ unde s-a produs o viitură,  între staţiile Bascov - Vâlcele.

Echipele de intervenţie se deplasează la faţa locului pentru a constata cauzele care au dus la producerea deraierii  şi a întreprinde măsurile necesare pentru reluarea circulaţiei.

........................................................................................................................................................................