CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Serviciul Relaţii Mass-Media                                          Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Nr.7/3/210/31.07.2014

CFR SA a semnat contractul pentru execuţia lucrărilor de modernizare a staţiei de cale ferată Târgu Mureş

Bucureşti, 31 iulie 2014

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că azi, 31.07.2014 a fost semnat contractul cu Asocierea SC Confer Group SRL – SC Arcada Company SA – SC Radaria SRL,contract de lucrări aferent obiectivului „ Modernizarea staţiei de cale ferată Târgu Mureş”.

Valoarea Contractului (fără TVA) este de 29.289.878,21LEI, iar perioada de execuţie a lucrărilor estede 48 de luni.

Data de începere a lucrărilor nu va depăşi cu mai mult de 42 de zile data primirii de către Antrepenor a Acordului Contractual.

Sursa de finanţare va fi asigurată din fonduri de coeziune nerambursabile de la Comisia Europeană în proporţie de 85% şi contribuţia de la bugetul de stat în proporţie de 15%.

Reabilitarea staţiei Târgu Mureş se încadrează în Proiectul de modernizare a staţiilor de cale ferată, derulat prin Programul Operaţional Sectorial Transport 2007 – 2013, care prevede realizarea unor lucrări de anvergură, ce odată finalizate transformă vechile staţii feroviare în gări moderne.

........................................................................................................................................................................