CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Serviciul Relaţii Mass-Media                                          Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Bucureşti, 02 august 2014

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că azi, 02.08.2014 la ora 05.25 pe raza Regionalei Galaţi, în staţia Coteşti, trenul nr. 60842 – 1 aparţinând Transferoviar Grup a depăşit semnalul de intrare în staţie, care era în poziţia pe oprire şi a tamponat violent un grup de utilaje grele de cale, care staţionau.

În urma tamponării locomotiva şi utilajele au deraiat.

Accidentul s-a soldat cu un rănit, care este în afara oricărui pericol.

Cauzele accidentului vor fi stabilite de către Comisia de anchetă, care se află la faţa locului.

........................................................................................................................................................................