CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Serviciul  Relaţii Mass-Media

Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312/122905

Nr.7/3/226/11.08.2014

Redeschidere circulaţie feroviară pe ruta Piteşti – Curtea de Argeş

Bucureşti, 11 august 2014

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că în această după amiază s-a redeschis circulaţia pe linia CF Piteşti – Curtea de Argeş, în urma operaţiunilor de reparaţii în regie proprie a terasamentului căii ferate, afectat de inundaţii.

În consecinţă, începând cu această seară trenurile operatorului de călători îşi vor relua circulaţia pe această rută.

Vă reamintim că în cursul zilei de 29.07.2014, între staţiile CF Bascov – Vâlcele un tren a deraiat în zona unui podeţ unde s-a produs o viitură, terasamentul căii ferate fiind afectat şi circulaţia feroviară fiind întreruptă.

......................................................................................................................................................