CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media                                                                                              Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122312; 122905

Nr.7/3/255/02.09.2014

Bucureşti, 02 septembrie 2014

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA va desfăşura miercuri 3 septembrie 2014, între orele 08.30-20.00, lucrări de reparaţii la trecerea la nivel de pe DN1B (km 5+790), din comuna Blejoi, situată la intersecţie cu linia de cale ferată Ploieşti - Măneciu (Km 9+920).

În perioada desfăşurării lucrărilor de înlocuire a dalelor de beton la trecerea la nivel cu calea ferată de la intersecţia DN1B, km 5+790, cu linia CF Ploieşti-Măneciu, circulaţia rutieră se va desfăşura pe ruta ocolitoare DN1A (Boldeşti - Scăieni) - DC 59 (Boldeşti - Scăieni) - DJ250 - DJ102E - DN1B (Bucov).

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă participanţilor la traficul rutier să respecte indicatoarele din zona de lucrări şi să colaboreze cu autorităţile locale pentru a evita blocajele în trafic.

Şef serviciu