CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Serviciul Relaţii Mass-Media                                                                                                   Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312

Bucureşti 20.09.2014

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a redeschis sâmbătă, 20 septembrie, traficul feroviar pe secţia de cale ferată Valea Cernei– Topleţ.

Circulaţia trenurilor a fost închisă între staţiile Topleţ şi Valea Cernei pe 15 septembrie 2014 din cauza ploilor abundente, în urma cărora terasamentul căii ferate a fost spălat, în zona podeţului de la Km 397+850.

În perioada 15-19 septembrie 2014, trenurile de călători înscrise în grafic pe secţia Orşova - Caransebeş, au circulat deviat, prin Lugoj - Făget - Ilia - Simeria - Petroşani - Târgu Jiu – Filiaşi.

....................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA - companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu Mass-Media

Oana Brânzan