Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media                                                                                                Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122312; 122905

Bucureşti, 31 octombrie 2014

Circulaţia feroviară pe segmentul Topleţ - Băile Herculane se menţine în continuare închisă, echipele feroviare intervenind la această oră pentru repunerea pe şină a celui de-al treilea vagon, două dintre ele fiind deja ridicate în cursul nopţii.

Trenurile InterRegio înscrise în grafic pentru această zi vor circula, până la redeschidere, pe rută ocolitoare prin Valea Jiului, iar pentru pasagerii trenurilor Regio (de scurt parcurs) se asigură transbordare cu mijloace auto între Topleţ şi Băile Herculane.

Vă reamintim că, joi 30 octombrie 2014, în jurul orei 17h10, primele 3 vagoane ale trenului InterRegio 1691, care circulă pe relaţia Bucureşti - Timişoara, au deraiat la trecerea peste un podeţ, între staţiile Topleţ şi Băile Herculane. Primele două vagoane de la locomotivă au deraiat de două boghiuri, iar al treilea vagon de un singur boghiu.

Rugăm pasagerii să se informeze la birourile de informaţii în legătură cu modificările survenite în circulaţia trenurilor.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

..........................................................................................................................................................................................................................................

Şef serviciu

DRR 2018        DRR 2019